Groeivormen.nl

Wilt u meer weten over onze groeivormen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Groeivormen voor orchideeën, met gepatenteerde potklem of als insteekmodel


Philip Blok

Directeur

Verkoop & Marketing

070 - 32 99 174


Jan van Gaalen

Groeivormen Expert

Technisch Commercieel Adviseur

06 - 5148 5684


Produceren op zonne-energie

Bij de productie van onze groeivormen houden wij zo veel mogelijk rekening met het milieu. Wij maken gebruik van duurzame materialen die recyclebaar zijn. Restmateriaal wordt gescheiden aangeboden. De warmtevraag van onze fabriek wordt opgevangen door restwarmte uit onze poedercoat oven. En ook op kantoor wordt afval gescheiden aangeboden.

In 2017 zijn er 668 zonnepanelen op het dak van onze fabriek geplaatst. Wij produceren als één van de eerste bedrijven in Nederland op basis van zonne-energie. Hiermee vervullen wij onze ambitie om geheel emissievrij te produceren.

Kwalitatief hoogstaande producten

Groeivormen.nl staat voor kwaliteit. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en de modernste productieprocessen, zorgen wij voor een zo lang mogelijke levensduur van onze producten.

Het bedrijf achter Groeivormen.nl, Blok's Draadvorm, is aangesloten bij de Metaalunie en beschikt over het kwaliteitskeurmerk ISO 9001. Tijdens het productieproces wordt op basis van modellen en toleranties steeds gecontroleerd of het product voldoet aan de gewenste eigenschappen en functionaliteiten. Alle materialen die de fabriek binnen komen en de draadproducten die we u leveren worden onder meer gekeurd op maatvastheid, trekvastheid en afwerking.

Service met een glimlach

Het team van Groeivormen.nl helpt u graag met uw vragen. Elke dag zijn wij druk in de weer met het afstemmen van onze productie op uw gewenste levertijden. Daarnaast denken wij graag met u mee om u zoveel mogelijk te helpen. Of het nou om voorraadkwesties, prijzen of leveringen gaat, wij gaan altijd voor de beste oplossing. Daar kunt u gerust op vertrouwen.

Verder kunt u als kweker en klant van Groeivormen.nl rekenen op regelmatige bezoekjes van onze groeivormen specialist Jan van Gaalen. Onder het genot van een bakje koffie neemt hij met u de actuele voorraad door en denkt hij mee in de ontwikkelingsfase van nieuwe modellen. Met ruim 40 jaar ervaring in de tuinbouw weet Jan als geen ander waar u dagelijks mee te maken heeft. U heeft in hem dus een waardige gesprekspartner.